csm_TX_150_250_Ansicht_Touch_15x10cm_b3539a4274

Användarvänlig, ekonomisk och pålitlig.  Frölings nya värmemaskin TX imponerar på alla nivåer.

Den här pannan kan på ett effektivt sätt elda både flis och pellets. Det finns en rad förklaringar till att denna Österrikare utmärker sig mot andra tillverkare. Frölings pannor väger ofta mer. Det betyder mer gods, mer stål, vilket ger ökad styrka, livslängd och hållbarhet. Det gäller egentligen vilken typ av panna du än står i begrepp att skaffa. En 24 kW panna väger 620 kg. En 150 kW väger så mycket som 1750 kg. Det ger en fingervisning. En annan detalj värd att uppmärksamma är att Fröling har valt att reglera sekundärluften med ställmotor. Likaså kontrolleras rostret med integrerad motor som övervakar ändlägen. Glödbädden kontrolleras och regleras via undertrycksmätare. Inga känsliga förslitningsdetaljer i direkt kontakt med den heta eldstaden. Den höga tändningstemperaturen betyder mycket kort tändtid. När du väl har en panna blir drift och service viktiga detaljer. Hur sker uraskning och hur är eldstaden uppbyggd? Fröling har en patenterad eldstad/brännkammare av siliziumkarbid med patenterad formgivning för lättare service. Endast 4 stenar som byts ut via eldstadsluckan, snabbt, komfortabelt, enkelt och säkert!

Vart och en av dessa och många fler tekniska lösningar är egenskaper och metoder som Frölings ingenjörer under mycket lång tid tagit fram för att skapa robusta och hållbara system. System som vinner priser.

Frölings specialister kombinerar din flispanna, vedpanna eller pelletspanna med befintlig, oljepanna, gaspanna, värmepump eller solfångare.

Reglera värmen från
vardagsrummet…Unknown-7

  • Läser av temperaturen
  • enkel och intuitiv att använda
  • Färgtouch display

 

 

images-18

…eller över nätet

Med Fröling Connect styr och övervakar du din anläggning via dator, Ipad och smartphone. Du kan också låta servicepersonal läsa av och felsöka om något problem uppstår. Från Österrike.

Ladda ner informationsmaterial

csm_pdf_55483f38e4   Hämta informationsbroschyr om Fröling TX
24 MB

csm_pdf_55483f38e4  Hämta informationsbroschyr om Lambdatronic S 3200 Touch
1.6 MB

csm_pdf_55483f38e4   Hämta informationsbroschyr om lagerutrymmen/påfyllningssystem
10.7 MB

csm_pdf_55483f38e4  Hämta informationsbroschyr om Ackumulatortankar
5.8 MB

OFFERT
Vi räknar självklart fram ett kostnadsförslag.
Markera offert och beskriv i ett mail vad ni vill att vi räknar på